Hydrodiagnostics

Om oss

Välkommen till Hydro Diagnostics, din pålitliga partner i kampen mot legionella. Vi erbjuder en omfattande portfölj av innovativa lösningar för att hantera och förebygga legionellatillväxt och utbrott. Vi säkerställer trygga och hälsosamma vattenmiljöer för alla våra kunder.

Våra Tjänster och Produkter

  1. Snabbtester för Legionella: På Hydro Diagnostics förstår vi vikten av snabb och exakt diagnostik. Våra snabbtester är utformade för att upptäcka legionellabakterier i vattensystem med noggrannhet, vilket gör det möjligt för våra kunder att agera snabbt och effektivt vid behov.
  2. HydroGuard – Den permanenta lösningen: Vår unika teknik, HydroGuard, är det ultimata svaret på legionellaproblemet. Med HydroGuard kan du eliminera legionellabakterier från ditt vattensystem på ett permanent och hållbart sätt. Vi är stolta över att erbjuda denna banbrytande lösning som säkerställer att din vattenmiljö förblir trygg och fri från legionella.
  3. Legionellafilter: För att ytterligare förbättra säkerheten och skydda din vattenanvändning erbjuder vi legionellafilter. Dessa filter är utformade för att stoppa legionellabakterierna vid källan, i duschmunstycken och kranar (tappställen), och garanterar ren och säker vattenanvändning.

Vår Expertis

Vi har en bred och djup expertis inom flera områden som är avgörande för att hantera legionella:

  • Bioteknik: Vår specialistkompetens inom bioteknik hjälper oss att utveckla och förbättra våra lösningar för legionellahantering. Vi är engagerade i att använda de senaste vetenskapliga rönen för att hjälpa våra kunder.
  • VVS: Våra VVS-experter har bred kunskap om de komplexa systemen som används i byggnader och infrastruktur. Vi kan skräddarsy lösningar som passar dina specifika behov och utmaningar.
  • Mjukvara: Vi utvecklar och uppdaterar vårt monitoreringssystem för HydroGuard. Vi strävar efter att göra det så användarvänligt och effektivt som möjligt, så att ni kan övervaka och kontrollera ditt vattensystem med lätthet.

Styrelsen

Vi har förmånen att ha en stark och kompetent styrelse som stöder vår vision och riktning. Deras expertis och insikter är avgörande för vår framgång och bidrar till att driva vår verksamhet framåt.

Vi på Hydro Diagnostics är dedikerade till att göra en verklig skillnad i kampen mot legionella. Vi strävar efter att erbjuda de mest innovativa och pålitliga lösningarna på marknaden.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att säkerställa en legionellafri vattenmiljö. Tillsammans kan vi skapa en tryggare framtid.

Här kan du läsa mer om vårt team.

Om legionella